Log in
Registreer

Fleurop

Bloemsierkunst Wim van Munster is al meer dan 20 jaar een Fleuropbloemist. Fleurop stelt hoge kwaliteitseisen aan haar bloemisten. Uiteraard stellen wij zelf ook zo hoog mogelijke kwaliteitseisen aan onze producten, dus kunt u er zeker van zijn dat u bij ons alleen de beste en de mooiste bloemen krijgt. Ook hebben we een groot netwerk van collega Fleuropbloemisten waar we onze orders aan doorgeven en we er zeker van zijn dat het u uitgezochte boeket netjes wordt geleverd.

 

Wat is Fleurop

Fleurop Interflora Nederland is al ruim 90 jaar gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn ruim 1.260 bloemisten aangesloten bij Fleurop, waaronder wijzelf. Wereldwijd zijn dat er 50.000 verdeeld over ruim 150 landen! Omdat Fleurop kwaliteitseisen aan haar bloemisten stelt geeft de Fleurop bloemist u ook extra kwaliteit en service.

 

Waarom Fleurop?

Fleurop geeft 100% garantie op de uitvoering van opdrachten.
- Wij kopen onze bloemen dagelijks vers in. Bij aflevering geven wij u dan ook een 7 dagen versheidgarantie.
- Wij hebben een snelle en betrouwbare bezorgservice. Bij bestelling voor 11.00 uur, wordt het boeket dezelfde dag afgeleverd (m.u.v. zon- en feestdagen). 

- Regelmatig test de fleurop zijn leden en bij onvoldoende kwaliteit/levering worden maatregelen genomen.